Atelier Kleuurijk
Atelier Kleuurijk
Atelier Kleuurijk


Werk van cursisten

In de workshop Glasfusing leer je de beginselen van het glassnijden en maak je een eigen werkstuk van ca. 20 x 20 cm. Dit kan bijvoorbeeld een schaaltje zijn of een raamhanger.


In het kort vertel ik iets over de vele mogelijkheden die het materiaal glas biedt en de verschillende technieken om het te bewerken.

 

Als je werkstuk klaar is gaat het 1 of 2 x de oven in. Het werkstuk kan later, op afspraak, afgehaald worden.


De kosten bedragen € 50,-- per persoon en zijn inclusief het gebruikte glas en natuurlijk thee of koffie met iets lekkers erbij.


Op dit moment zijn geen data ingeroosterd vanwege de corona maatregelen.


  

Workshop Glasfusing - 1 dagdeel

Als je individueel in het Atelier wilt werken, extra begeleiding wilt of gebruik wilt maken van mijn glasoven, is dat op dit moment niet mogelijk, vanwege de corona maatregelen.  

Werken in het Atelier

Cursus Glasfusing

  

In de cursus Glasfusing is er veel meer tijd beschikbaar om de techniek van het glassnijden goed onder de knie te krijgen en kun je werken aan een groter project. Je kunt zelf met een idee of ontwerp komen. Het is ook mogelijk om meerdere projecten te maken.


Tijdens deze cursus vertel ik uitgebreid over de vele mogelijkheden die het materiaal glas biedt en de verschillende technieken om het te bewerken.

 

Als een werkstuk klaar is gaat het 1 of 2 x de oven in. Het werkstuk kan later, op afspraak, afgehaald worden.


De kosten bedragen € 20,-- per persoon per avond. Elke 6e avond is gratis. Je kunt zelf bepalen hoeveel en welke avonden je wilt volgen. Je kunt op elk moment instromen.


De kosten zijn exclusief het gebruikte glas. Voor thee en koffie met wat lekkers erbij wordt gezorgd.


Vanwege de corona-maatregelen wordt er momenteel geen cursus gegeven.

Aanmelden is nu niet mogelijk

Ik meld me aan voor: